Onze trouw- en verlovingsringen collectie

Onze collectie trouwringen en verlovingsringen zijn gemaakt met 'voor altijd' in gedachten! Met eigentijdse, tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen worden deze ringen gemaakt. Bestand tegen alle avonturen van het leven. Bij Jivalli hebben we een innovatief assortiment trouwringen voor zowel mannen als vrouwen, zodat u zeker weet dat u een ontwerp vindt dat uw liefde uitdrukt en dat mettertijd alleen maar meer betekenis krijgt. Wanneer u zo'n grote verbintenis aangaat, weten we dat u er zeker van wilt zijn dat uw ring een leven lang meegaat.

Forever and always

Trouwringen staan voor het symbool van het verzegelen van uw eeuwige trouw en liefde aan uw partner. Deze perfecte cirkel staat voor een onverbrekelijke band tussen u en uw geliefde. Een trouwring zal, als het goed is, de rest van uw leven bij u blijven. Een herinnering aan die bijzondere dag en die bijzondere persoon in uw leven. Het uitzoeken van de trouwringen is vaak het spannendste en het leukste van de hele voorbereiding van die ene speciale dag. Het is wel iets dat u niet te nonchalant moet doen. Het is immers een ring die voor de rest van uw leven aan uw vinger en aan die van uw wederhelft zal zitten. Daarom is het belangrijk om die ene unieke trouwring te vinden die precies bij u past en op het 10e, het 20e en het 30e jubileum van uw huwelijk nog even speciaal is. Wij kunnen u helpen bij deze zoektocht en geven u het advies dat u nodig heeft voor de perfecte ring.

Wij helpen u met die, ja, ik wil!

De stijl en de gebruikte materialen zijn erg belangrijk om te bepalen hoe tijdloos uw trouwring uiteindelijk is; daarom zijn de trouwringen gemaakt van veel verschillende materialen, legering en vormen, allemaal van de hoogste kwaliteit. Wanneer u overweegt een trouwring te kiezen, zijn er een aantal ontwerpelementen die u moet overwegen, van metaalsoort en ontwerpstijl tot bandbreedte en textuur tot de vraag of u voor een diamanten band gaat. Elk van deze elementen kan een subtiel of opvallend effect hebben op de totale uitstraling van uw trouwring of verlovingsring. Er is dus voor iedereen precies de ring die bij u past. Jivalli biedt u verschillende trouwringen, verlovingsringen en andere soorten ringen aan in een diverse collectie edelmetalen en diamanten.

Een ring is iets persoonlijks

Wij beschikken in de winkel over een ruime collectie gouden, zilver en platina verlovingsringen met diamanten, edelstenen of zirkonia. Misschien zit jouw droomring er al tussen, maar het kan ook zijn dat je zelf een idee hebt. Deze kunnen wij samen uitwerken en een ring ontwerpen die helemaal aansluit op uw wensen.

Ringen voor vrouwen

Bij de vrouwen is het meest gedragen sieraad een ring. In de webshop van Jivalli vindt u een diverse collectie ringen. Met name onze collectie trouwringen is zeer uitgebreid. Heeft u de ring gevonden die u wilt hebben maar weet u niet welke ringmaat u moet hebben? Bekijk dan zorgvuldig de matentabel om erachter te komen welke bij u past. Mocht u het niet zeker weten, neem dan eerst contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel. Bent u al getrouwd en wilt u graag uw ring laten restaureren? Dan kan dit ook bij Jivalli. Breng de ring bij ons lang in de winkel en wij zorgen ervoor dat uw ring weer in originele staat gaat stralen!