Trouwen

Jivalli Juwelier

Verlovingsringen

Bent u van plan uw partner ten huwelijk te vragen? Dan kan een verlovingsring hierbij niet ontbreken.

Een verlovingsring, de teken van eeuwige liefde is de in metaal gegoten belofte van twee geliefden om voor altijd bij elkaar te blijven. Deze vorm van de wederzijdse verklaring van trouw, bestaat sinds de tweede eeuw na Christus. Met een verlovingsring beloven de partners dat ze binnenkort met elkaar in het huwelijk zullen treden. Het romantische symbool staat dus voor een gemeenschappelijke visie op de toekomst.

Wij beschikken in de winkel over een ruime collectie gouden, zilver en platina verlovingsringen met diamanten, edelstenen of zirkonia. Misschien zit jouw droomring er al tussen, maar het kan ook zijn dat je zelf een idee hebt. Deze kunnen wij samen uitwerken en een ring ontwerpen die helemaal aansluit op uw wensen.

Trouwringen

Een trouwring draagt u de rest van uw leven. Het is dan ook belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad. In onze atelier hebben we een mooie en diverse collectie trouwringen die als inspiratie dient voor het vinden van jullie perfecte ringen. Omdat iedereen vaak eigen wensen en ideeën heeft, is elk setje dat we maken telkens weer uniek.

Menu