Horloges

Jivalli Juwelier

Armani Exchange

Het merk A|X Armani Exchange is in 1991 opgericht en sindsdien toegankelijk voor een groot publiek. Oorspronkelijk begonnen in de Verenigde Staten en met de tijd verspreid over de hele wereld. Dit merk biedt fashion en lifestyle items; waaronder kleding, schoenen, tassen, accessoires en horloges. Het is geïnspireerd door de ‘Street-chic’ cultuur en dancemuziek. In de collectie van Armani Exchange vind je horloges met uiteenlopende ontwerpen voor zowel dames als heren. De horloges zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en diverse materialen.

Om de gehele collectie te bekijken kunt u langs komen in onze winkel.

Casio Edifice

Casio EDIFICE, officiële partner van het Scuderia Toro Rosso racing team produceert horloges in drie series:

  • Edifice Bluetooth
  • Edifice Premium
  • Edifice Classic

Alle EDIFICE-modellen hebben een massief edelstalen kast, mineraalglas of bijzonder krasbestendig saffierglas en zijn tot 10 bar waterdicht. Modellen met Tough Solar-functie zetten lichtenergie om in stroom en zijn daardoor bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk.

Guess

Modeconcern Guess is opgericht in 1981 door de vier broers Armand, Georges, Paul en Maurice Marciano. De broers, geboren in Marokko, verhuisden in 1977 van Frankrijk naar de Verenigde Staten. Oorspronkelijk ontwierpen ze alleen kleding, maar al gauw voegden ze accessoires en horloges toe aan het assortiment.

Guess brengt om het half jaar een collectie horloges op de markt in verschillende moderne stijlen zonder het tijdloze aspect uit het oog te verliezen. Voor spectaculaire modellen met kristallen steentjes of met een parelmoeren wijzerplaat kunt u bij het merk Guess terecht. De herenhorloges zijn vaak te herkennen aan het grote uurwerk, dit in combinatie met een stoer en robuust design zorgt ervoor dat uw horloge een herkenbaar onderdeel van uw outfit is.

Prijzen variërend tussen de €99,- tot €419,-.

Seiko

Wereldwijd is Seiko één van de meest bekende en beroemde horlogefabrikanten. Seiko horloges zijn veelzijdig; technisch hoogstaand, uiterst nauwkeurig en prachtig vormgegeven. Ook is het één van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen en is sinds 1914 de trendsetter op horloge gebied.

Breng een bezoek aan onze juwelierswinkel in het centrum van Den Haag of neem een kijkje op de website van Seiko voor de gehele collectie.

Prijzen variërend tussen de €139,- en €950,-

Tommy Hilfiger

Het Amerikaanse merk, Tommy Hilfiger is opgebouwd als eerbetoon aan de “Classic American Cool” stijl en is hiermee één van ’s werelds meest toonaangevende levensstijlmerken. De horloges hebben klassieke en sportieve uitstralingen, maar zijn altijd voorzien van een originele en moderne twist. De collectie bevat horloges van RVS en met leren band in uiteenlopende kleuren zoals goud, zilver en rosé.

Prijzen variërend tussen de €99,- en €199,-.

Menu