Sieraden

Bij Jivalli Juwelier bieden wij bijzondere sieraden en goede service aan tegen een betaalbare prijs. Met meer dan 5.000 gouden, zilveren en edelstalen artikelen hebben wij altijd een ruime keus. Ons assortiment bestaat uit armbanden, colliers, enkelbanden, hangers, ringen, oorsieraden en piercings. Naast onze collectie is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag van u.

Sieraden voor vrouwen

Jivalli beschikt over een groot aanbod sieraden voor vrouwen. Met sieraden voor vrouwen is het mogelijk om een bijzonder tintje te geven aan uw outfit. Gaat u voor een sportieve look? Of wilt u juist chique voor de dag komen met een stijlvolle combinatie voor een bijzondere gelegenheid? Dan vindt u in onze uitgebreide Jivalli collectie mannensieraden ongetwijfeld wat u zoekt. Natuurlijk hebben wij ook verschillende luxe ringen voor een huwelijk of verloving. Of geef een mooie ketting, armband of een horloge cadeau aan de man waar u van houdt!

Sieraden kopen voor een speciaal persoon in uw leven

Of het nu een vriendin, echtgenote, moeder of zus is, het vinden van het perfecte cadeau kan erg lastig zijn. Het juiste stuk kan het perfecte cadeau voor een speciale dag of viering zijn. Klassieke sieraden zijn de meest populaire stijl onder de vrouwen. Dit type sieraden is tijdloos - als u zich kunt voorstellen dat een sieraad er decennia geleden net zo stijlvol uitzag als vandaag de dag, zoals zilveren hoepels en bolvormige studs, is de kans groot dat het een klassieke sieraadstijl is.

Sieraden voor mannen

In onze zeer uitgebreide collectie vindt u sieraden voor heren in een groot aantal verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een trendy ketting, maar bijvoorbeeld ook voor een subtiel uitgevoerde zilveren ring. Ieder seizoen besteden we veel aandacht aan het samenstellen van een aanbod sieraden van de meest unieke en bekende merken. Zo vindt u gemakkelijk een ring, armband, een ketting of een horloge die perfect bij uw stijl past. Wilt u iemand verrassen met een mannensieraad? Neem dan eens contact op met één van onze adviseurs, zij helpen u graag om de beste keuze te maken.

Waarom mannensieraden ook iets voor u zijn?

Vroeger gebruikte mannen sieraden om functionele redenen. Zo werden kleine stukken gereedschap verwerkt tot hangers, die om de nek gedragen werd. De Grieken en Romeinen begonnen met het dragen van sieraden voor heren (en uiteraard ook voor dames) zonder een praktische functie. De heren droegen voornamelijk ringen en kettingen, waarmee macht en rijkdom werden benadrukt. Het dragen van sieraden was een teken dat men het goed voor elkaar had binnen de samenleving. Tegenwoordig dragen mannen sieraden niet alleen om er goed uit te zien, ook om zichzelf goed te voelen. We dragen bijvoorbeeld een mooie ring of armband die onze persoonlijke stijl benadrukt. De ruime keuze aan sieraden in verschillende stijlen maakt het mogelijk om zelf een betaalbare collectie samen te stellen, waarmee u uw outfit net een beetje extra kunt laten uitspringen.

De collectie

In onze zeer uitgebreide collectie vindt u sieraden voor mannen in een groot aantal verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een trendy leren armband, maar bijvoorbeeld ook voor een subtiele zilveren ring die toch stoer oogt. Elk seizoen besteden we bij Jivalli veel aandacht aan het samenstellen van ons aanbod sieraden van de meest unieke en bekende merken. Zo vindt u gemakkelijk een ring, armband, een ketting of een horloge die perfect bij uw stijl past.