Inkoop Oud Goud

Jivalli Juwelier

Hoe werkt de inkoop?

Heeft u gouden voorwerpen thuis liggen die u van plan bent te verkopen? Dan bent u bij Jivalli Juwelier aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw goud op een makkelijke, veilige en discrete manier. Maar hoe werkt het nou eigenlijk? Wat kunt u precies verkopen en misschien nog wel belangrijker: tegen welke prijs? Onder het genot van een kopje koffie kunt u meekijken met het werk van onze taxateurs. Zo hebben we alle privacy en kunt u uw waardevolle goud in de gaten houden. Wij bieden vervolgens een eerlijke prijs op basis van de actuele goudkoers. Wanneer u over gaat tot de verkoop van uw goud, wordt u direct contant of per bank uitbetaald.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verkopen van goud en bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en dan plannen wij een afspraak in voor een vrijblijvende taxatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en staan zeven dagen per week klaar voor u.

Vereisten

  1. U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn.
  2. Een geldig legitimatiebewijs rijbewijs, id/verblijfsvergunning of paspoort.

Gratis taxatie

Geheel vrijblijven rekenen wij de inkoopwaarde van uw gouden sieraden, munten en horloges of andere goederen uit.

Discrete service

U bent welkom met en zonder afspraak. In alle rust buiten het zicht van derden taxeren we naast u uw kostbaarheden.

Investeren in goudbaren

Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden.

Menu